Mama, ik kan niet slapen!

Mama, ik kan niet slapen !

Klik op cover voor groter formaat

Als kinderen slecht slapen is dat een vervelende zaak. Vaak voor de kinderen, maar vaak nog meer voor de ouders.
Ouders weten niet altijd goed om te gaan met deze problemen. Soms reageren ze op de slaapproblemen op een wijze die de slaapproblemen alleen maar in stand houdt, of zelfs doet toenemen.

Soms geraken ouders door de slaapproblemen overstuur. Dat kan zijn omwille van bezorgdheid omdat ze hun kind niet kunnen helpen. Maar dat kan ook omwille van ergernis omdat de slaap­pro­blemen van kinderen de welverdiende rust van de ouders ernstig kunnen verstoren.

Toch zouden de ouders het anders willen. Vandaar dit boek over slaapproblemen. Ik heb getracht concrete adviezen te geven die ouders kunnen helpen bij de aanpak van deze problemen.

Ieder slaapprobleem krijgt een apart stappenplan mee over hoe ouders ‘stapsgewijze’ om kunnen gaan met dat slaapprobleem. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat dit boek heel wat ouders helpt om beter om te gaan met de slaapproblemen van hun kinderen, en vooral hoop ik dat heel wat kinderen beter zullen slapen met de adviezen die hun ouders in dit boek krijgen.

Ook hulpverleners aan wie ouders advies vragen over de slaapproblemen van hun kinderen vinden heel wat tips in dit boek.

Blader door het boek.